Diensten

huisstijl / website

Van huisstijlrealisatie voor freelancers tot projectbegeleiding van A-Z, realisatie, implementatie en het ontwerpen van de huisstijldragers voor grotere MKB bedrijven. Met de nodige allround ervaring in de grafische sector worden alle fasen in het ontwerpproces afgedekt en vindt er directe afstemming plaats met mij, zonder andere communicatielagen.

Met de juiste relaties binnen de wereld van drukkerijen en belettering kan vrijwel elk maatwerk worden geleverd.

Print

De drukwereld is een fascinerende wereld waarin de mogelijkheden oneindig zijn als je die wilt en kunt verkennen. Mijn opdrachtgevers hebben mij tot op heden uitgedaagd om via de beste partijen de soms meest ongebruikelijke formaten en technieken te gebruiken om een prachtig eindresultaat te krijgen.

Van het ontwerpen van verpakkingen en beletteren van voertuigen tot het ‘standaard’ drukwerk op vertrouwd papier. De kwaliteit van een eindproduct zit hem in het toepassen van kennis over materialen, afwerkingen en hedendaagse druk-
technieken.

Fotografie

Vanuit Stefan Vogelzang Fotografie heb ik veel ervaring opgedaan binnen de wereld van trouwfotografie. Een vorm waar zowel product-, portret-, landschap- als fashionfotografie bij elkaar komen.

Daarnaast heb ik tal van commerciële shoots gemaakt voor gemeentes en bedrijven waar kwaliteit vanzelfsprekend moet zijn. Maar waar vooral binnen de meest uiteenlopende situaties de klik met een persoon of onderwerp goed moet zijn om zo het beste in het beeld naar voren te halen.

Video

De grens tussen fotografie en video is erg mager geworden sinds de komst van fotocamera’s met HD filmfunctie. Met een goed fotografisch oog en goede technische kennis uit de videowereld is video daarom voor mij een interessante dienst geworden. Want naast fotografie en vormgeving kan ik daarmee mijn klanten een dynamische totaal-beleving aanbieden.

Net zoals bij fotografie is het de kunst om met video een stijl te ontwikkelen, en naast schoonheid in beeld een gevoel te benaderen dat de juiste boodschap uitdraagt.